In de zomer van 2014…

… zag ik voor het eerst het huis wat nu mijn eigendom is en werd op slag verliefd, sindsdien heb ik er veel aan verbeterd maar er zitten nog veel idee├źn in mijn hoofd die ik in de toekomst graag zou willen uitvoeren.

Omdat ik de bovenverdieping niet nodig heb om in te wonen is het idee ontstaan om er een B&B van te maken. Wat eerst een fantasie was wordt in 2017 realiteit.

Naast de 2-persoons slaapkamer en badkamer met douche kan u ook ontspannen in de kleine maar gezellige living met ontbijthoek waar koffie en thee ter beschikking zijn.

Honden zijn welkom, echter gezien de B&B op een 1ste verdieping ligt is het wenselijk dat ze trappen kunnen lopen.

B&B Bluebells biedt u de mogelijkheid om een aangename en ontspannen tijd door te brengen in een omgeving die nooit verveeld en die u een instant vakantiegevoel geeft. De schitterende omgeving maakt dan ook het plaatje af. Bluebells is de ideale uitgangsbasis om te genieten van de natuur, de Kalmthoutse heide is een van de grootste natuurdomeinen van Vlaanderen en charmeert in elk seizoen.

Er zijn talrijke bewegwijzerde wandelroutes waarvan sommige onderling ook aan elkaar verbonden kunnen worden zodat u een hele dagtrip kan uitstippelen indien gewenst. Let wel, enkele wandelroutes zijn niet toegankelijk met honden, mede omdat de Galloway runderen en schapen die er tijdens de graasperiode rondlopen niet gestoord zouden worden.

Met de trein op wandelafstand, ben je zo in hartje Antwerpen voor een dagje cultuur, de dierentuin of shoppen. Dus willen jullie eens tot rust komen en gewoon genieten?

Zip, mijn hond, en ik heten u dan van harte welkom!